Afdrukken

Zelf bier brouwen

Wilt u zelf bier brouwen? Koop uw materialen en producten bij Leven in de Brouwerij

Lijkt het u een mooie uitdaging om eens zelf bier te brouwen? Zelf bier brouwen is door de jaren heen steeds populairder geworden. Bier brouwen is niet meer alleen voor de grote biermerken en in grote apparaten, maar u kunt dit gewoon bij u thuis doen. Het is een leuk uitje voor op een vrije middag, om alleen of met vrienden te doen. En het leuke van zelf bier brouwen is, is dat u uw bier elke smaak kunt geven die u wilt. U kunt eindeloos blijven uitproberen het lekkerste biertje te brouwen. Zo vindt u uiteindelijk het allerlekkerste biertje. Wilt u ook zelf bier brouwen? Schaf dan de benodigdheden aan bij Leven in de Brouwerij!

 

Zelf bier brouwen

 

Zelf bier brouwen

 

 

Zelf bier brouwen: wat heeft u nodig?

Als u zelf bier wilt gaan brouwen, heeft u verschillende ingrediënten en materialen nodig. Om met deze leuke hobby te beginnen kunt u een bierbrouwpakket aan te schaffen, waarmee u in een keer alle ingrediënten en materialen tegelijk aanschaft. Deze bierkits kunt u vinden bij Leven in de Brouwerij. Ook kunt u alle spullen natuurlijk los kopen. Zo kunt u bier gisten, hop pallets, mout, vlokken, extracten, en overige ingrediënten aanschaffen, waarmee u uw bier zelf op smaak kunt brengen. Daarnaast is het ook belangrijk om goed te blijven reinigen tijdens het bierbrouwen, dus de reinigingsspullen kunt u ook bij ons vinden. Bovendien kunt u bij ons verschillende apparatuur vinden, evenals kroonkurken waarmee u uw biertje kunt bottelen. Weet u al welke ingrediënten u wilt gebruiken? Wij zien uw bestelling graag tegemoet.

 

Meer informatie

 

Ga gezellig borrelen met uw vrienden of familie

Een groot voordeel van zelf bier brouwen is dat het leuk is om uw eigen biertjes uit te proberen met vrienden of familie. Zo maakt u er meteen een gezellige middag of avond van. Maar bij een gezellige borrel hoort natuurlijk meer dan alleen bier. Ook dit kunt u vinden bij Leven in de Brouwerij. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld ook artikelen vinden om zelf wijn te maken. Daarnaast hebben wij verschillende etenswaren waar u zelf mee aan de slag kunt. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf worst maken, of zelf zalm roken. Zo kunt u uw borrel nog meer uitbreiden met lekkere zelfgemaakte producten. Voor de hobbybrouwer is het leuk om hiermee aan de slag te gaan, en om er uiteindelijk zelf ook van te kunnen smullen. Heeft u al zin gekregen om bier te gaan brouwen? Bekijk dan de website en bestel wat u nodig heeft!

 

Ik wil bier brouwen