Afdrukken

Bierbrouwpakket

Brouw uw eigen bier met een bierbrouwpakket

Bent u op zoek naar een bierbrouwpakket? Dan bent u vast van plan om uw eigen bier te gaan brouwen. Bij Leven in de Brouwerij bent u dan helemaal aan het juiste adres. Wij maken het u namelijk graag gemakkelijk om zelf bier te brouwen. Bij ons koopt u namelijk een bierbrouwpakket waarmee u gelijk aan de slag kunt gaan. Ideaal toch? Zo hoeft u niet zelf alle producten bij elkaar te zoeken, want dat is al voor u gedaan. Zo kunt u bij ontvangst van het pakket meteen aan de slag gaan. Heeft u er al zin in? Bestel dan direct uw bierbrouwpakket, zodat u snel kunt beginnen met bier brouwen.

 

Ik wil een bierbrouwpakket

 

Uit wat voor bierbrouwpakketten u kunt kiezen

Met een bierbrouwpakket kunt u zelf bier gaan brouwen. Er zijn daarvoor verschillende pakketten beschikbaar. U heeft sowieso een pakket met gereedschappen nodig. Hiervoor kunt u kiezen uit verschillende groottes. Wij hebben een minimalistisch startpakket, maar ook een basic, luxe 15 liter en luxe 25 liter startpakket. U kunt dus zelf kiezen hoe veel bier u zou willen brouwen. Naast deze gereedschappen is het ook nodig om de ingrediënten aan te schaffen. Ook hierbij kunt u kiezen uit verschillende pakketten. Met elk pakket kunt u een andere biersmaak creëren. Bekijk dus goed het aanbod en kies de smaak of smaken die u het meeste aanspreken.

 

bierbrouwpakket

 

Voeg uw eigen ingrediënten toe aan het bierbrouwpakket

Natuurlijk is het handig om te beginnen met een bierbrouwpakket en met de standaard kits. Echter, als u al wat vaker bier heeft gebrouwen, wilt u misschien ook een beetje experimenteren. Dat is natuurlijk ook zeker mogelijk. Om deze reden kunt u bij ons ook losse ingrediënten kopen om uw bier mee op smaak te brengen. U kunt dus zelf ingrediënten toevoegen om de smaak van uw bier net een beetje te veranderen. Zo kunt u bijvoorbeeld van gist veranderen, of een beetje extra hop toevoegen. Vervolgens kunt u zelf uitvinden of de variatie lekker is, of dat u het toch de volgende keer weer bij het oude laat. Heeft u al zin om te gaan beginnen? Lees dan verder!

 

Bekijk de paketten

 

Bestel uw bierbrouwpakket en meer bij Leven in de brouwerij

Bij Leven in de brouwerij kunt u niet alleen terecht voor een bierbrouwpakket. U kunt ook losse materialen voor het brouwen van bier kopen, evenals losse ingrediënten. Daarnaast kunt u bij ons ook van alles vinden om zelf wijn te maken. Ook wijnliefhebbers kunnen dus bij ons uw hart ophalen. Wilt u ook nog hapjes maken om bij uw bier te eten? Bij ons vindt u ook de gereedschappen en ingrediënten om bijvoorbeeld zelf worst te maken of zalm te roken. Heeft u uw bestelling al geplaatst? Wij zien uw bestelling graag verschijnen!

 

Bestel een bierbrouwpakket